Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up

40 Hadithet e Neveviut

 • Description

  40 Hadithet e Imam Neveviut për Android - 40 Hadithet me tekst arabisht dhe shqip - Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek hadithi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin shqip dhe fusnote) - Ruajtja e një hadithi në listën e favoriteve - ...Read more

App Questions

Do you have a question about this app?

Top Apps

App Details

 • UPDATED ON:
 • SIZE Varies with device
 • INSTALLATIONS: 10,000 - 50,000
 • LATEST VERSION: Varies with device
 • ANDROID VERSION Varies with device
 • Permissions
 • STORAGE
  • modify/delete SD card contents
   Allows an application to write to the SD card.
 • OTHER
  • android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE