X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

RegioTips

(7)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
1.5 and up
INSTALLATIONS
1,000 - 5,000
PRICE
FREE

Similar Apps

Top 5 Apps

Photo Editor Pro
(344,891)
free

Description

Wat is RegioTips?

RegioTips is een mobiele app boordevol bestemmingsinformatie bij jou in de buurt gepubliceerd door diverse informatiediensten die zich bezighouden met regiopromotie. Bij RegioTips zijn aangesloten de volgende uitgevers van regio informatie Agrotoerisme (bijTeun.nl), Reed Business (landleven.nl), Vrijetijdshuis Brabant (routesinbrabant.nl), Kamer van Koophandel West Brabant (toerismeopdekaart.nl), Noordoost Friesland (dwaande.nl), RBT Rivierenland (waterrecreatie.nl)

Zo kun je bij RegioTips locaties vinden over plattelandstoerisme, dagrecreatie, watersport, slapen, eten, bezienswaardigheden, kunst & cultuur, routeinformatie voor fietsen, wandelen, paardrijden, MTB, attracties, winkels en nog veel meer. Deze aanbieders weten wat de hedendaagse regiobezoeker wil en kennen de impact van mobiele bereikbaarheid.

Hoe werkt RegioTips?
RegioTips werkt heel simpel. Met RegioTips selecteer je de informatiedienst naar keuze, bepaal je de plaats waar je op dat moment bevindt via de GPS positie knop en kies je de rubriek naar wens. Je ziet dan direct op de kaart of in een lijst de bestemmingen (inclusief de afstanden) waar je interesse naar uitgaat.

Met de Favoriet functie kun je diverse rubrieken combineren om zo een vaste set van rubriek voorkeuren vast te houden. Je kunt ook op adres of plaats zoeken via de zoekbalk.
Locaties tonen minimaal de zoekrubrieken, adres gegevens en een omschrijving en kunnen aanvullende informatie bevatten zoals foto’s, audio, laatste nieuws, recensies en aanbiedingen
Je kunt vanaf je telefoon direct contact opnemen met de locaties door simpel de contact gegevens te activeren.

Let op! Er zijn aanbieders bij die slechts voor een deel van Nederland voorzien in bestemmingsinformatie. De aanbieders zijn verantwoordelijk van Alle bestemmingsinformatie van de aanbieders is ook te vinden, te bekijken en te beoordelen op de websites van de betreffende aanbieders.

App Screenshots

RegioTips
RegioTips
RegioTips
RegioTips

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
3.9
(7)
Your rating:

Latest Community Comments