X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Giv et praj

(100)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
2.2 and up
INSTALLATIONS
5,000 - 10,000
PRICE
FREE

Similar Apps

Top 5 Apps

Yelp
(143,681)
free

More from this developer

F!xa Till
(30)
free

Description

G!v et praj ved, om du befinder dig i byen eller på landet for at sikre, at din position bestemmes bedst muligt. Er GPS'en ikke i stand til at bestemme positionen godt nok, vil du blive bedt om at udvælge din postion på et kort eller vælge en adresse. Kortet leveres af OpenStreetMap (www.osm.org), og centreres omkring din omtrentlige position. Du kan herefter flytte rundt på kortet, og med sigtekornet angive din position. Kortet er afgrænset til GPS'ens nøjagtighed. Adresser hentes via Lifas OIS-tjeneste (www.lifaois.dk), og de nærmeste adresser vises øverst i listen. Kan du ikke finde den nærmeste adresse, kan du trække ned i listen og få indlæst flere adresser.

G!v et praj tilbyder dig en enkel og intuitiv måde at give et praj om ting og hændelser, som du ønsker at gøre din kommune opmærksom på. Det kan f.eks. være et hul i vejen eller manglende gadebelysning. Prajet består af et foto med GPS-koordinater, som du tager af tingen eller hændelsen og derefter tildeler en kategori, samt en tilhørende (valgfri) kommentar. Husk, at jo bedre du beskriver dit praj, jo lettere har kommunen ved at reagere på det.

Du knytter dit praj til en af følgende kategorier:
- Fyldt skraldespand/container
- Affald på gaden
- Manglende/ødelagt belysning
- Hul i vej/cykelsti
- Ødelagt/ujævnt fortov
- Beskadiget skilt
- Forkert skiltning
- Hærværk mod gadeinventar
- Bjørneklo
- Skadedyr/døde dyr
- Graffiti/plakater
- Andet

Dit praj indsendes anonymt, og du vil derfor ikke få tilsendt en statusbesked om kommunens håndtering af dit praj. G!v et praj indsender følgende informationer fra din mobiltelefon til serveren: Foto med GPS-koordinater, kommentar samt telefonens styresystem og version.

Dit praj sendes til Intergraphs server, hvorfra det så vidt muligt videreformidles til den pågældende kommune. Intergraph kan ikke holdes til ansvar for, hvordan de enkelte kommuner vælger at reagere på dit praj, og Intergraph fraskriver sig ethvert ansvar over for det billed- og tekstmæssige indhold i det indsendte praj.

Nyt i version 3:
G!v et praj er blevet udvidet med en række kategorier, som henvender sig til forsyningsselskaberne. Det betyder, at der nu findes endnu et kategori-hjul, som du kan få vist ved at swipe til venstre på det første kategori-hjul.

Nye kategorier, som du nu kan praje din myndighed om:
- Oversvømmelse/vand på terræn
- Tilstoppet afløb
- Ødelagt/sort lyssignal
- Ødelagt/dryppende brandhane
- Ødelagt/manglende dæksel
- Ødelagt installationsskab
- Ødelagt transformatorstation
- Fejl på mast
- Fejl på markeringspæl
- Fejl på luftledning
- Væltet afspærring
- Efterladt cykelvrag/køretøj

Derudover kan myndighederne vælge at stille en række uddybende spørgsmål dig, som du kan vælge at besvare via valg i dropdown-menuer. Tilsvarende kan myndighederne tilbyde at tage kontakt til dig for at afklare indholdet af dit praj, hvis du vælger at angive dine kontaktoplysninger. Bemærk, at prajet behandles ikke som en personlig henvendelse, og du vil derfor ikke modtage en personlig kvittering for modtagelsen heraf.

App Screenshots

Giv et praj
Giv et praj
Giv et praj

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
2.7
(100)
Your rating:

Latest Community Comments