X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Bregdeti Shqiptar

(19)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
4.0 and up
INSTALLATIONS
100 - 500
PRICE
FREE

Similar Apps

Top 5 Apps

chomp SMS
(236,646)
free
QuickPic
(276,360)
free

Description

Miresevini ne Aplikacionin zyrtar te Agjencise Kombetare te Bregdetit.
Ky aplikacion eshte ngritur per ti arrdhur ne ndihme qytetareve, pushuesve te cilet shpenzojne kohen duke shikuar Bregdetin Shqiptar. Nga ky aplikacion mund te njoftohet ne menyre elektronike cdo problematike apo shqetesim te qytetareve per ti arrdhur ne ndihme me sherbimet mbeshtetese.
Ky aplikacion do jete nje ure bashkepunimi, ku ju shprehni shqetesimet dhe ne asistojme ne zgjidhjen e problematikave sipas rastit
Ky aplikacion do ju suportoje ne asistencen logjistike te guidave turistike si dhe sherbimeve mbeshtetese turistike. Nga ky portal elektronik mund te informoheni per te evenimentet, festivalet, koncertet, aktivitetet kulturore te ndryshme qe do te organizohen pergjate vijes bregdetare.
Informacioni i aplikuar siguron privatesi te plote.

App Screenshots

Bregdeti Shqiptar
Bregdeti Shqiptar
Bregdeti Shqiptar
Bregdeti Shqiptar
Bregdeti Shqiptar

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
4.2
(19)
Your rating:

Latest Community Comments