X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Ti si meni sve

(0)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
1.6 and up
INSTALLATIONS
1 - 5
PRICE
USD 4.98

Similar Apps

Top 5 Apps

QuickPic
(276,360)
free

More from this developer

Description

Tri studentkinje glume – Nadežda, Tamara i Marinela – krajem osamdesetih postaju najbolje prijateljice. Šta su od života želele, u čemu su grešile, koga su volele i kako su preživljavale susrete sa ljubavima, raskidima, majčinstvom, razvodima, krahovima i uspesima u karijeri čitali ste u bestselerima „Zauvek u srcu“ i „Sunce meni, sunce tebi“.

Roman „Ti si meni sve“ je završni deo trilogije koji je po oceni kritičara najemotivniji i najzreliji roman Vesne Dedić Milojević.

„Ti si meni sve“ je melodrama u kojoj će se prepoznati žene koje su bile ostavljene i one koje su bile ljubavnice, muškarci koji su voleli jednu ženu a zbog bračnog zaveta i dece živeli kraj druge i deca koja nikada nisu shvatila da njihovi roditelji nisu odrasli.

„Ti si meni sve“ je uzbudljiva ljubavna priča koja će vam pomoći da se suočite sa sopstvenim strahovima i depresijama, sujetom i čežnjom, tugom i srećom i osećajem da ste nečiji, a ipak svačiji usled sopstvenih slabosti i slabosti onih u čiju ste hrabrost verovali.

App Screenshots

Ti si meni sve
Ti si meni sve
Ti si meni sve

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
0.0
(0)
Your rating:

Latest Community Comments