X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Zauvek u srcu

(0)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
1.6 and up
INSTALLATIONS
5 - 10
PRICE
USD 4.94

Similar Apps

Top 5 Apps

TED
(60,602)
free

More from this developer

Description

Tri poznate glumice u svojim tridesetim susreću se sa spoznajom da njihov život nije ispao onakav kakvim su ga kao ambiciozne i zgodne studentkinje zamišljale. Gde su pogrešile jureći za svojom vizijom sreće i nadajući se da će imati više ljubavi, aplauza, dece, novca i sreće?

Roman Zauvek u srcu je melodrama koja će vam izazvati i suze i smeh, ali i podstaći da potražite odgovor na pitanje: da li bi sreću trebalo pojuriti ili je, ipak, u pravu glavna junakinja kada kaže da „sve za čim juriš otima se i beži“.

Kako se nose Nadežda, Tamara i Marinela sa bivšim nedovršenim ljubavima, razvodom, roditeljstvom, ljubavnicima, upravnicima, tabloidima, prevarama, bolešću i godinama kada im se čini da im se sve važno u životu već dogodilo?

Poznata beogradska novinarka Vesna Dedić Milojević uspela je da emotivnost po kojoj je poznata njena TV emisija „Balkanskom ulicom“ prenese i u ovaj pitko napisan i uzbudljiv roman, koji ćete u jednom dahu pročitati i poželeti da ga pošaljete na adrese svih onih koji su i vama ostali zauvek u srcu.

App Screenshots

Zauvek u srcu
Zauvek u srcu
Zauvek u srcu

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
0.0
(0)
Your rating:

Latest Community Comments