X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Nijmeegse Vierdaagse

(8)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
1.1 and up
INSTALLATIONS
1,000 - 5,000
PRICE
FREE

Similar Apps

Top 5 Apps

StumbleUpon
(172,166)
free

More from this developer

Get Pregnant
(1,498)
free

Description

Het laatste nieuws en twitterberichten over de Nijmeegse Vierdaagse uit diverse bronnen.

Ook de twitterberichten van de organisatie.

De Nijmeegse Vierdaagse, officieel de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen, wordt ieder jaar gehouden en start op de derde dinsdag van juli. Het is het grootste wandelevenement ter wereld en een van de grootste sportevenementen ter wereld. De Nijmeegse Vierdaagse wordt door Stichting DE4DAAGSE (Onderdeel van de KNBLO-NL) georganiseerd. Deelnemers aan de Vierdaagse lopen vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer; militairen lopen 40km (met 10kg bepakking) of 50km zonder. De Nijmeegse Vierdaagse valt samen met de Vierdaagsefeesten (voorheen Nijmeegse Zomerfeesten).
Gebouw en terreinen van De Vereeniging aan het Keizer Karelplein in Nijmegen zijn langjarig start- en finishplaats en onderkomen van de organisatie geweest. Inmiddels is dat verplaatst naar de nabijgelegen Wedren, waar met tijdelijke voorzieningen veel meer ruimte is gecreëerd. Gestart wordt in afstandsblokken 's ochtends vanaf 04.00u en uiterlijke finishtijd is de eerste drie dagen uiterlijk 17.00u, en op vrijdag 18.00u.

Het evenement wordt sinds 1928 traditioneel geopend met de Vlaggenparade; sinds 1951 wordt deze kleurrijke deelnemersontvangst in Stadion De Goffert in Nijmegen gehouden, welke recent niet meer op de maandagavond voorafgaand aan de start plaatsvindt, maar al op zondagmiddag.

App Screenshots

Nijmeegse Vierdaagse
Nijmeegse Vierdaagse
Nijmeegse Vierdaagse
Nijmeegse Vierdaagse

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
2.2
(8)
Your rating:

Latest Community Comments