X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Lahuta e Malsisë

(59)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
2.2 and up
INSTALLATIONS
5,000 - 10,000
PRICE
FREE

Similar Apps

Zeri
(224)
free

Top 5 Apps

Netflix
(1,116,742)
free

More from this developer

100 Vjet Shtet
(134)
free
Emra Shqip
(39)
free

Description

Vepra e madhe e shkrimtarit të madh shqipëtar.
Lahuta e Malsisë nga Gjergj Fishta edhe në verzionin elektronik per platformën Android.

Ky aplikacion eshte punuar vullnetarisht dhe me qellim te perhapjes edhe në formën elektronike te vepres se letrarit tone te madh Gjergj Fishta.
Brenda kornizave ligjore nuk kemi arritur te gjejme dicka qe e ndalon formen elektronike ne nje format si ky por gjithsesi nese vereni nje gje te tille ju lutemi te raportoni ne njerin nga e-mailat e shenuar në (meny - rreth autoreve), dhe do të ndërmarrim masat e nevojshme.

App Screenshots

Lahuta e Malsisë
Lahuta e Malsisë
Lahuta e Malsisë

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
4.8
(59)
Your rating:

Latest Community Comments