X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Red Vožnje

(35)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
2.1 and up
INSTALLATIONS
1,000 - 5,000
PRICE
FREE

Similar Apps

HZnet
(678)
free
Taxi!
(15)
free

Top 5 Apps

Ski Jumping 12 Free
(17,643)
free
SoundHound
(358,718)
free

More from this developer

Description

Polazak.com je iako aktivan tek od prošle godine, softver se među korisnicima uspešno razvija upravo zbog mogućnosti brzog i lakog pristupa informacijama o redu vožnje i autoprevoznicima.

Način korišćenja aplikacije: na glavnoj strani aplikacije korisnik treba da unese početnu stanicu i krajnju stanicu, datum i vreme polaska. Na osnovu traženog zahteva, na ekranu se pojavljuje broj polazaka sa početne stanice za uneto vreme i datum, zatim vreme dolaska na krajnju stanicu, presedanje (ukoliko postoji za unetu relaciju) i naziv prevoznika. Klikom na određen polazak korisnik je u mogućnosti da vidi detaljan prikaz svih usputnih stanica, a samim klikom na naziv prevoznika preusmeravaju se na info stranicu prevoznika.

Podstranica Prevoznici sadrži kontakt informacije svih prevoznika koji raspolažu registrovanim redovima vožnje za obavljanje međugradskog prevoza u Srbiji. Klikom sa liste ili unošenjem naziva prevoznika u pretraživač otvara se info stranica izabranog prevoznika sa njegovim osnovnim podacima- broj telefona, e-mail, web adresa itd. Podaci su aktivni, što znači da su korisnici u mogućnosti da neposredno sa info stranice prevoznika iniciraju poziv, šalju e-mail ili otvaraju zvaničnu web stranicu prevoznika.

Aplikacija podržava srpski jezik.

App Screenshots

Red Vožnje
Red Vožnje
Red Vožnje
Red Vožnje
Red Vožnje
Red Vožnje

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
4.5
(35)
Your rating:

Latest Community Comments