X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Pod Alpami

(40)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
2.1 and up
INSTALLATIONS
1,000 - 5,000
PRICE
FREE

Similar Apps

pod cast
(1,444)
free

Top 5 Apps

More from this developer

Weatherlove
(1,769)
free
a! Commands
(310)
free
eggster!
(27)
free

Description

Na enem mestu zbrane najbolj smešne in zabavne fore/izjave iz vseh kotičkov na sončni strani Alp, katere lahko poslušate ali pa si jih nastavite kot zvonjenje.

Medtem ko spite, počivate, ste na poti ali morda v službi, se na resnično sončni strani Alp vaši prijatelji, znanci, sovrstniki ali pa celo popolni neznanci - ZABAVAJO. Njihova zabava nima mej. Morda so pregloboko pogledali v kozarec, morda so se spotaknili ob lastno inteligenco, morda je takšen zgolj njihov način življenja. A narava jih opazuje. Mnogokrat tudi fotografski ali snemalni objektivi. In mi smo tukaj da jih izsledimo. Naša očesa bdijo nad takšnimi zanesenjaki in jih hočejo predstaviti vam. Na pladnju. Pravzaprav na vašem mobilnem telefonu.

Uživate ob ogledu smešnih, zabavnih in drugačnih zvočnih posnetkov naših in vaših sosedov? Se namuznete kadar sosedu crkne krava? Potem ste na pravem mestu. Priskrbite si svoj izvod naše aplikacije in se naposlušajte najbolj zabavnih izjav. Ste predrzni? Nič lažjega. Zvok po vaših željah si lahko nastavite kot zvonjenje, kot opozorilo ob prejetem sms sporočilu ali pa kar kot jutranjo budilko. Izbira je povsem vaša.

Imate tudi sami na zalogi kakšen posnetek, ali pa ste ga zgolj opazili na kakšnem izmed portalov? Pošljite nam posnetek v čim boljši kvaliteti, mi pa ga bomo po svojih močeh obdelali in dodali v aplikacijo.

Obilo zabave :D

App Screenshots

Pod Alpami
Pod Alpami
Pod Alpami
Pod Alpami

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
4.0
(40)
Your rating:

Latest Community Comments