X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Caixa d'Enginyers

(74)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
2.2 and up
INSTALLATIONS
5,000 - 10,000
PRICE
FREE

Similar Apps

"la Caixa"
(15,621)
free

Top 5 Apps

chomp SMS
(236,647)
free

More from this developer

Description

Accedeix a la teva oficina de "Caixa d'Enginyers" des del teu mòbil: consulta la teva correspondència, coneix el teu saldo, realitza transferències, consulta el teu correu, l'evolució dels mercats, contacta directament o calcula la quota que pagaràs si fracciones la teva compra realitzada amb targeta de crèdit.

L'aplicació de banca mòbil per Android de Caixa d' Enginyers et permet accedir a la teva oficina des del teu mòbil on vulguis i quan vulguis :

- Accés a telenginyers web : a través d'un codi d'usuari i una clau d'accés , els mateixos que utilitzes quan accedeixes a telenginyers web des del teu ordinador , accediràs a les 20 operacions més utilitzades , com la consulta de la teva correspondència , els teus moviments , fer transferències , compra/venda d'accions , accés a Enginyers borsa o fraccionar el pagament de les compres amb targeta.

- Accés a telenginyers email: consulta des del mòbil el teu compte de correu electrònic de Caixa d' Enginyers .

- Accés a mercats: accedeix a tota la informació dels mercats borsaris nacionals i internacionals , actualitzada en temps real .

- Contacta amb nosaltres a través de la nostra Oficina Directa: contacta directament amb els nostres agents a través del telèfon o informa't dels horaris del servei .

- Accés a simuladors: l'eina més útil perquè calculis les quotes que pagaràs si fracciones la teva compra realitzada amb targeta de crèdit .

App Screenshots

Caixa d'Enginyers
Caixa d'Enginyers
Caixa d'Enginyers
Caixa d'Enginyers
Caixa d'Enginyers
Caixa d'Enginyers
Caixa d'Enginyers
Caixa d'Enginyers

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
3.4
(74)
Your rating:

Latest Community Comments