X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Society 3.0

(3)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
1.6 and up
INSTALLATIONS
500 - 1,000
PRICE
FREE

Similar Apps

scary stories
(13,361)
free

Top 5 Apps

Coursera
(21,016)
free
5by
(4,243)
free

More from this developer

Mindz
(7)
free

Description

Omdat alleen een papieren versie in de huidige samenleving niet volstaat is het door Ronald van den Hoff geschreven Society 3.0 (vanzelfsprekend) ook te lezen op de Android. We willen met deze applicatie veel verder gaan dan het vertalen van het papier naar het scherm. We streven naar een andere presentatie omkleed door de sociale context - denk bijvoorbeeld aan weblogs en events - van Society 3.0.

Anders dan een eBook kun je met deze applicatie het boek in zogenoemde 'stories' lezen. Korte momenten van inspiratie die je chronologisch, op basis van tags of willekeurig tot je kunt nemen. Een unieke toevoeging die tot een compleet andere beleving van het boek leidt. Natuurlijk kun je wanneer je dit wilt het boek ook rustig lezen met gebruik van iBooks. Naast het boek kun je alle weblogs en events van de Society 3.0 community ook bekijken. Ook het reageren op weblogs behoort tot de mogelijkheden.

Society 3.0 is een boek dat kijkend naar het verleden de oorzaak laat zien waarom onze wereld, onze systemen en onze economie aan het einde van haar Latijn zijn. Maar ook een boek dat vol vertrouwen de toekomst beziet waar we groeien naar de Society30 met haar Interdependente Economie als systeem van waardecreatie. Een samenleving met wereldmensen.

Veel (lees) plezier met deze bijzondere en unieke applicatie!

App Screenshots

Society 3.0
Society 3.0

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
5.0
(3)
Your rating:

Latest Community Comments