X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Telegraf.mk најнови вести

(250)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
2.2 and up
INSTALLATIONS
10,000 - 50,000
PRICE
FREE

Similar Apps

GRIDer
(496)
free

Top 5 Apps

Mr Flap
(76,681)
free
TED
(60,602)
free

More from this developer

Description

Андроид-апликација за порталот Телеграф.мк, којa овозможува информациите да стасаат до вас пред сите останати
Можности:
+ Едноставно и прегледно читање вести
+ Над 400 вести во секоја категорија или тема
+ Движење помеѓу категориите, вестите и коментарите се сведува на едноставно повлекување на прстот по екранот (swipe):
+ Во категориите - повлекувањето на прстот од левиот раб кон десниот се отвора целосно ново Телеграф-мени
+ Со повлекување на прстот од левата кон десната страна и обратно се менуваат категориите
+ Во постот – со повлекување од лева кон десна страна се отвора Телеграф-мени, додека со повлекување од десно кон лево се отвораат коментарите
+ Испраќање занимливост или вест – Сакате да споделите слика која штотуку сте ја сликале? Или интересна занимливост? Телеграф ви ја нуди оваа можност каде и да се наоѓате.
+ Едноставно пишување и испраќање коментари/Препорачани/непрепорачани коментари
+ Можност за испраќање на коментари преку опцијата „Испрати коментар“ од листата на коментари
+ Лесно прегледни фотогалерии
+ Дополнителни можности во фотогалериите: share, pinch to zoom, double tap to zoom
+ Иконче „Home“ за брзо враќање на почетокот од апликацијата

+ Приспособлив изглед – уживајте во уште подобро искуство на вашиот Андроид-таблет
+ Огромна брзина на вчитување и мала потрошувачка на ресурси.

Напомени:
Доколку имате проблеми со користењето на апликацијата, исчистете ги податоците: Settings -> Apps (Applications) -> Telegraf -> Clear data.
За сите пофалби, прашања, сугестии, забелешки и помош, обратете ни се на: android@telegraf.mk

Telegraf.mk - Најновите вести на едно место!
Вести од Македонија, актуелности дома, во регионот и од светот, како и рубриките економија и хроника.
Спорт покрива сè од својот домен: фудбал, кошарка, ракомет, мотоспорт, тенис и сите останати спортови.
Во рубриката „Забава“ може да следите што прават познатите во Македонија, во регионот и во светот. Гледајте смешни видеоклипови и интересни фотографии.
Рубриката „Култура“ ви ги нуди најсвежите информации од сценските уметности, арт и дизајн, музика, филм, литература и изобилува со интервјуа со познати културно-уметнички дејци.
Секс и врски, мода, дом, здравје и убавина, патувања и храна ја сочинуваат рубриката „Стил“. А тука се и технологијата и науката, кои станаа незаобиколен дел од нашите животи: интернет, гаџети, мобилни телефони, компјутери, паметни телефони, таблети – за нив исто така може да читате на нашиот портал. За љубителите на автомобилизмот издвоивме посебна подрубрика во „Технологија“.

App Screenshots

Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести
Telegraf.mk најнови вести

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
4.2
(250)
Your rating:

Latest Community Comments