X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Chaser.nl

(4)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
2.1 and up
INSTALLATIONS
5,000 - 10,000
PRICE
FREE

Similar Apps

Top 5 Apps

Photo Editor Pro
(150,159)
free
Zite
(6,631)
free

Description

Chaser.nl is een zoekmachine voor vliegtickets. Met Chaser.nl zoek je heel gemakkelijk naar vliegtickets van alle aanbieders. Vind tickets die jij wilt hebben. Filter op vertrektijden, airlines en vertreksteden. Vergelijk tickets vanuit verschillende vertrekplaatsen. Geen toegevoegde kosten, dus even goedkoop als direct bij een aanbieder zoeken!

Hoe werkt Chaser.nl?

Zoek vliegtickets in meer dan 20 websites tegelijk. Bij elke zoekopdracht worden er meer dan twintig websites tegelijk doorzocht, zowel de websites van grote reisbedrijven (zoals Ebookers.nl en Vliegticketskopen.nl) als die van de luchtvaartmaatschappijen zelf (zoals KLM.nl en Transavia.nl).

Vergelijk de vliegtickets op all-in prijs
De gevonden vliegtickets worden vergeleken op all-in prijs. Dit houdt in dat Chaser.nl alle belastingen en reserveringskosten bij de verschillende websites opvraagt en daarmee de all-in prijzen uitrekent. (Er kunnen overigens geen rechten aan worden ontleend.)

Sorteer en verfijn eenvoudig de resultaten

Chaser.nl biedt de mogelijkheid om de gevonden vliegtickets eenvoudig te doorzoeken. Er kan bijvoorbeeld gefilterd worden op non-stop vluchten of op het gewenste dagdeel bij vertrek.

Boek rechtstreeks bij de gewenste airline of reisagent

Een vliegticket kan worden geboekt door op een link te klikken naar de betreffende luchtvaartmaatschappij of reisagent. Chaser.nl verwijst rechtstreeks door, zonder de prijzen te verhogen. Chaser.nl handelt dus zelf geen boekingen af.

Het verschil met websites als Cheaptickets en Vliegwinkel

Veel grote vliegticket verkopers op internet zijn reisbedrijven. Deze reisbedrijven maken gebruik van één boekingssysteem (voor de kenners: één CRS) en verkopen de vliegtickets zelf waarbij reserverings- of administratiekosten in rekening worden gebracht. Chaser.nl daarentegen vergelijkt vliegtickets van zowel reisbedrijven als luchtvaartmaatschappijen en rekent daarvoor geen kosten.

App Screenshots

Chaser.nl
Chaser.nl
Chaser.nl
Chaser.nl
Chaser.nl

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
4.0
(4)
Your rating:

Latest Community Comments