Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up

Android Apps by Developer "Active Soft SRL"

Apps Sort by:  In favorites AndroidPIT User Android Market
VirtualCards VirtualCards
Active Soft SRL
3.3.2 free 0 ×
0 Ratings
2,823 Ratings
- Keep your loyalty cards in the smartphone Add your loyalty cards to the smartphone, just by scanning the barcode from the plastic card or by typing it. - Acquire new loyalty cards (...)
Povesti Povesti
Active Soft SRL
1.3.1 free 2 ×
0 Ratings
1,137 Ratings
Ajuta-ti copilul sa-si dezvolte vocabularul, imaginatia si inteligenta in lumea povestilor nemuritoare, a basmelor si a legendelor prin aplicatia de povesti ilustrata si citita de profesionisti. (...)
Calendar Ortodox Calendar Ortodox
Active Soft SRL
2.0.7 free 0 ×
0 Ratings
745 Ratings
RO: Calendarul Ortodox ofera informatii despre sfintii zilei, posturile din an si principalele sarbatori. Continut exclusiv in limba romana. EN:The "Orthodox Calendar" offers informations (...)
Ziare.com Ziare.com
Active Soft SRL
1.5 free 0 ×
0 Ratings
1,366 Ratings
News that really matters Ziare.com app brings to you the most interesting Romanian and world news feed, updated 24 hours a day, 7 days a week. Browse easily through hundreds of (...)
Sfatul medicului Sfatul medicului
Active Soft SRL
1.2 free 0 ×
0 Ratings
1,291 Ratings
SfatulMedicului APP - Primesti sfaturi medicale, iti verifici simtomele, iti interpretezi analizele medicale si te informezi prin intermediul a mii de articole cu privire la afectiuni si tratamente (...)
Retete De Post Retete De Post
Active Soft SRL
1.0.3 free 0 ×
0 Ratings
186 Ratings
Retete de Post pentru Android O aplicatie care iti pune la dispozitie cele mai bune retete de post: Aperitive, Salate, Supe, Mancaruri, Dulciuri si retete pentru zilele in care avem (...)
Invatam Animalele Invatam Animalele
Active Soft SRL
1.0.1 free 0 ×
0 Ratings
30 Ratings
"Invatam animalele" este o aplicatie educativa si interactiva cu sunete si imagini reale, care il va ajuta pe copilul tau sa cunoasca peste 50 de animale domestice si salbatice si sa-si (...)
Orange Povesti Orange Povesti
Active Soft SRL
1.0.1 free 0 ×
0 Ratings
73 Ratings
Anul acesta Orange Moldova vine cu un cadou pentru fiecare. Inteligenta, vocabularul si imaginatia copilului pot fi dezvoltate cu ajutorul aplicatiei gratuite “Orange Povesti". In cadrul (...)
Laso Laso
Active Soft SRL
1.24 free 0 ×
0 Ratings
5 Ratings
Ai un salon de cosmetica si infrumusetare sau un centru SPA? Ti-ar placea sa tii evidenta clientilor tai si sa comunici cu ei mult mai usor, sa ai o imagine clara a programarilor si in (...)
Calificative Calificative
Active Soft SRL
1.0.3 free 0 ×
0 Ratings
121 Ratings
Gaseste cei mai buni medici, avocati sau profesori cu ajutorul calificativelor. Structurata pe profesii, aplicatia Calificative este locul unde iti poti exprima opinia si acorda calificative. (...)
Programari La Saloane Programari La Saloane
Active Soft SRL
1.32 free 0 ×
0 Ratings
18 Ratings
Aplicatia te ajuta sa gasesti cele mai bune saloane de cosmetica si infrumusetare si cei mai buni stilisti, exact in zona in care ai nevoie. Vei putea sa te programezi GRATUIT, simplu si (...)
#raliuDunlop #raliuDunlop
Active Soft SRL
1.0 free 0 ×
0 Ratings
2 Ratings
Aplicatia permite vizitatorilor "Campionatului National de Raliu Dunlop Romania" sa posteze printr-un singur click un filmulet de până la 10 secunde. Dunlop este partenerul oficial al (...)