Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up

Android Apps by Developer "Balkanweb"

Apps Sort by:  In favorites AndroidPIT User Android Market
Balkan Web Balkan Web
Balkanweb
1.2 free 0 ×
0 Ratings
349 Ratings
BalkanWeb, që nga krijimi i saj në shkurt të vitit 2000, është faqja kryesore e lajmeve për Shqipërinë, e cila i përcjell lajmet me foto dhe video në kohë reale. Mbulon me lajme të gjithë (...)