X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up

Android Apps by Developer "Florim Brahimi"

Apps Sort by:  In favorites AndroidPIT User Android Market
Free Daily Horoscope Free Daily Horoscope
Florim Brahimi
1.01 free 0 ×
0 Ratings
6 Ratings
What's in the stars today? Choose your sign for a daily horoscope reading. Free daily horoscopes and astrology, lucky numbers and more for your android device. Works even if you are (...)
Horoskopi Ditor Shqip Horoskopi Ditor Shqip
Florim Brahimi
1.3 free 0 ×
0 Ratings
105 Ratings
Lexoni Horoskopin ditor ne gjuhen shqipe. Ky aplikacion ju mundeson qe ju cdo dite te lexoni per shenjen tuaj edhe nese nuk keni internet ne telefonin tuaj... Mjafton ta shkarkoni nje (...)
Ngjarje Ngjarje
Florim Brahimi
1.3 free 0 ×
0 Ratings
38 Ratings
Ngjarje ju ofron lajme shqip te kategorive te ndryshme nga Kosova, Shqiperia, te gjitha trojet shqiptare dhe nga bota. Lexoni per Lajme,Kuriozitete, Sport, Teknologji, Showbiz etj.
Memory Game for Kids Memory Game for Kids
Florim Brahimi
1.0 free 0 ×
0 Ratings
4 Ratings
Play this simple free kids memory game.