Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up

Android Apps by Developer "Telekom Slovenije"

Apps Sort by:  In favorites AndroidPIT User Android Market
TViN TViN
Telekom Slovenije
free 1 ×
0 Ratings
2,715 Ratings
Izbrane TV-programe in vsebine lahko spremljate poleg televizije tudi na računalniku, tablici ali mobitelu – vedno in povsod. TViN ponuja dostop do več kot 75 najbolj priljubljenih (...)
Prva pomoč Prva pomoč
Telekom Slovenije
1.7 free 0 ×
0 Ratings
325 Ratings
S povečanjem števila nesreč in nenadnih obolenj se povečujejo potrebe po nudenju prve pomoči. Zaradi različnih vzrokov ljudje prve pomoči v nesreči pogosto ne nudijo, kar ima za (...)
BOX Daljinec BOX Daljinec
Telekom Slovenije
1.7 free 1 ×
0 Ratings
1,342 Ratings
Aplikacija spremeni vaš mobitel in tablico Android v daljinski upravljalnik, s katerim lahko upravljate BOX. Z daljincem lahko preklapljate med televizijskimi in radijskimi programi, (...)
Moj Plus Moj Plus
Telekom Slovenije
1.2 free 0 ×
0 Ratings
180 Ratings
Moj Plus je aplikacija, ki omogoča enostavno prvo uporabo pametnega telefona z OS Android (2.3.3. ali novejše). Je skrbno zasnovana z mislijo na potrebe in uporabniško izkušnjo (...)
Organiziram.Itak Organiziram.Itak
Telekom Slovenije
1.0 free 0 ×
0 Ratings
16 Ratings
Organiziram.Itak je namenjena vsem, ki jim je kdaj iz glave ušel pomemben party ali pa jim je na domačem žuru zmanjkalo pijače. Z Organiziram.Itak je lahko vsak dogodek do (...)
Moj Telekom Moj Telekom
Telekom Slovenije
1.1.17 free 0 ×
0 Ratings
348 Ratings
Imejte osvežene podatke o uporabi storitev Telekoma Slovenije vedno pri roki in upravljajte svoj račun storitev Telekoma Slovenije kar s svojega mobitela. Mobilna aplikacija Moj (...)
Komunikator Komunikator
Telekom Slovenije
free 0 ×
0 Ratings
163 Ratings
When roaming abroad you are often greeted by a high phone bill after arriving home. Komunikator can help you drastically reduce the cost of calling abroad and at home, as it works (...)
E-posta Integral E-posta Integral
Telekom Slovenije
7.8.11.495703 free 0 ×
0 Ratings
117 Ratings
Brezplačno preizkusite za obdobje 30 dni program Integral, ki vam omogoča nov način upravljanja z vašo e-pošto. Prenos podatkov pri uporabi programa integral, je v mobilnem (...)
PijemOdgovorno.Itak PijemOdgovorno.Itak
Telekom Slovenije
1.0.1 free 0 ×
0 Ratings
33 Ratings
PijemOdgovorno.Itak ti na žuru pomaga šteti, koliko pijače popiješ in te opozori, kdaj moraš nujno ustaviti konje - na podlagi izračuna alkohola,ki ga imaš v krvi. Ne pozabi niti na vodo in (...)
Urbana BETA Urbana BETA
Telekom Slovenije
1.29 free 0 ×
0 Ratings
183 Ratings
TS je ob sodelovanju z LPP razvil aplikacijo Urbana za pametne telefone (trenutno podprta za NFC Android naprave), s katero bo mogoče plačati vožnjo z mestnim avtobusom (LPP) in (...)
Zazigam.Itak Zazigam.Itak
Telekom Slovenije
1.0.1 free 0 ×
0 Ratings
44 Ratings
Zažigam.Itak (iBurn.Itak) is an indispensable application for party animals. The app measures your party mileage and keeps you informed when it’s time for the next party. Your task is (...)
Pecam.Itak Pecam.Itak
Telekom Slovenije
1.0.2 free 0 ×
0 Ratings
20 Ratings
Pecam.Itak ti pomaga, da nikoli ne spregledaš nobene potencialne zveze. Sproti si shranjuj kontaktne podatke zanimivih oseb in označi, kako všeč so ti. Nato redno spremljaj svoj (...)
Itak.Dajver Itak.Dajver
Telekom Slovenije
1.0.1 free 0 ×
0 Ratings
5 Ratings
Dajver je igrica za spretne in drzne. Cilj je, da svojega Dajverja čim dlje obdržiš na rokah oboževalcev. Točke ti prinaša čas dajvanja in natančnost skoka. Boljši kot je pristanek - na rob, (...)
M:Rokovnik M:Rokovnik
Telekom Slovenije
1.3.6 free 0 ×
0 Ratings
29 Ratings
Se vam je že zgodilo, da ste zamenjali ali izgubili mobitel in bili s tem ob vse podatke (koledar, imenik, SMS …)? Poskrbite za varnostno kopijo podatkov, ki jih imate na mobitelu. Z (...)