X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
You are here: All Android Apps » Android Apps by Developer "Telekom Slovenije"

Android Apps by Developer "Telekom Slovenije"

Apps Sort by:  In favorites AndroidPIT User Android Market
Komunikator Komunikator
Telekom Slovenije
2.0.4 free 0 ×
0 Ratings
124 Ratings
When roaming abroad you are often greeted by a high phone bill after arriving home. Komunikator can help you drastically reduce the cost of calling abroad and at home, as it works (...)
Prva pomoč Prva pomoč
Telekom Slovenije
1.7 free 0 ×
0 Ratings
54 Ratings
S povečanjem števila nesreč in nenadnih obolenj se povečujejo potrebe po nudenju prve pomoči. Zaradi različnih vzrokov ljudje prve pomoči v nesreči pogosto ne nudijo, kar ima za (...)
SiOL BOX Daljinec SiOL BOX Daljinec
Telekom Slovenije
1.2 free 1 ×
0 Ratings
141 Ratings
Aplikacija spremeni vaš mobitel Android v daljinski upravljalnik, s katerim lahko upravljate SiOL BOX. Z daljincem lahko preklapljate med televizijskimi in radijskimi programi, (...)
SiOL TViN SiOL TViN
Telekom Slovenije
2.0.52 free 1 ×
0 Ratings
612 Ratings
Izbrane TV-programe in vsebine lahko sedaj spremljate poleg televizije tudi na računalniku, tablici ali mobitelu – vedno in povsod. SiOL TViN ponuja dostop do več kot 50-ih najbolj (...)
Itak Plejs Beta Itak Plejs Beta
Telekom Slovenije
1.0.6 free 0 ×
0 Ratings
6 Ratings
Itak Plejs je storitev spletne televizije, videa na zahtevo in internetne multimedijske shrambe in ti omogoča: - Ogled več kot 10 TV-programov v živo - ogled tvojih videoposnetkov, filmov, (...)
E-posta Integral E-posta Integral
Telekom Slovenije
7.8.11.477766 free 0 ×
0 Ratings
4 Ratings
Brezplačno preizkusite za obdobje 30 dni program Integral, ki vam omogoča nov način upravljanja z vašo e-pošto. Prenos podatkov pri uporabi programa integral, je v omrežju Mobitel (...)
Moj Plus Moj Plus
Telekom Slovenije
1.0 free 0 ×
0 Ratings
18 Ratings
Moj Plus je aplikacija, ki omogoča enostavno prvo uporabo pametnega telefona z OS Android (2.3.3. ali novejše). Je skrbno zasnovana z mislijo na potrebe in uporabniško izkušnjo (...)
Dogaja.Itak Dogaja.Itak
Telekom Slovenije
2.0.6 free 0 ×
0 Ratings
19 Ratings
Aplikacija Dogaja.Itak ti ponuja najpopolnejši pregled nad dogajanjem okoli tebe: prečekiraj, kdaj so najboljši koncerti in kateri lokali imajo najbolj divje žure, poglej v aplikaciji, kje blizu (...)
Zazigam.Itak Zazigam.Itak
Telekom Slovenije
1.0.1 free 0 ×
0 Ratings
12 Ratings
Zažigam.Itak (iBurn.Itak) is an indispensable application for party animals. The app measures your party mileage and keeps you informed when it’s time for the next party. Your task is (...)
Itak.Dajver Itak.Dajver
Telekom Slovenije
1.0.1 free 0 ×
0 Ratings
3 Ratings
Dajver je igrica za spretne in drzne. Cilj je, da svojega Dajverja čim dlje obdržiš na rokah oboževalcev. Točke ti prinaša čas dajvanja in natančnost skoka. Boljši kot je pristanek - na rob, (...)
PijemOdgovorno.Itak PijemOdgovorno.Itak
Telekom Slovenije
1.0.1 free 0 ×
0 Ratings
23 Ratings
PijemOdgovorno.Itak ti na žuru pomaga šteti, koliko pijače popiješ in te opozori, kdaj moraš nujno ustaviti konje - na podlagi izračuna alkohola,ki ga imaš v krvi. Ne pozabi niti na vodo in (...)
Organiziram.Itak Organiziram.Itak
Telekom Slovenije
1.0 free 0 ×
0 Ratings
5 Ratings
Organiziram.Itak je namenjena vsem, ki jim je kdaj iz glave ušel pomemben party ali pa jim je na domačem žuru zmanjkalo pijače. Z Organiziram.Itak je lahko vsak dogodek do (...)
Pecam.Itak Pecam.Itak
Telekom Slovenije
1.0.2 free 0 ×
0 Ratings
10 Ratings
Pecam.Itak ti pomaga, da nikoli ne spregledaš nobene potencialne zveze. Sproti si shranjuj kontaktne podatke zanimivih oseb in označi, kako všeč so ti. Nato redno spremljaj svoj (...)