Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up

Android Apps by Developer "Televisió de Catalunya"

Apps Sort by:  In favorites AndroidPIT User Android Market
Esport3 Esport3
Televisió de Catalunya
2.0 free 11 ×
2 Ratings
1,738 Ratings
Esport3 és l'aplicació del portal d'esports de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio. Des d'aquesta aplicació podràs mirar en directe la programació d'Esport3: els partits de la (...)
TV3 TV3
Televisió de Catalunya
2.3 free 5 ×
0 Ratings
3,039 Ratings
Des d’aquesta aplicació podràs mirar en directe el TV3CAT i el 3/24, recuperar els programes que no hagis pogut veure, saber en un tres i no res què faran a tots els canals de (...)
Super3 Super3
Televisió de Catalunya
1.8 free 17 ×
0 Ratings
1,074 Ratings
Amb l’app Super3 tindràs un món súper a les teves mans! Tot un món per mirar, amb els vídeos de les sèries i els programes principals del Super3. Tot un món per divertir-te, amb el (...)
La Marató La Marató
Televisió de Catalunya
2.3 free 0 ×
0 Ratings
275 Ratings
Descarrega't l'aplicació de La Marató de TV3 i segueix tot el que envolta aquest projecte solidari. Característiques de l’aplicació: * Podràs veure el programa en directe. * Els tweets (...)
324 324
Televisió de Catalunya
1.0.30 free 3 ×
0 Ratings
1,182 Ratings
Mira totes les notícies i vídeos dels serveis informatius de TV3 i Catalunya Ràdio, accedeix als directes de 324 i Catalunya Informació, consulta el Temps o llegeix els anàlisis dels (...)
El gran dictat El gran dictat
Televisió de Catalunya
1.2.5 free 26 ×
0 Ratings
1,714 Ratings
Ets un addicte a la llengua? Doncs, desafia les teves habilitats lingüístiques i aprèn a destrossar una miqueta menys el català amb el joc d'"El gran dictat". L’aplicació inclou dues (...)
Oh Happy Day Oh Happy Day
Televisió de Catalunya
2.0 free 0 ×
0 Ratings
536 Ratings
TV3 estrena, per primer cop, una aplicació per a mòbils que et permetrà rebre continguts exclusius durant l'emissió del programa "Oh Happy Day". És molt senzill: només cal que et (...)
Fish & Chips Fish & Chips
Televisió de Catalunya
1.0.4 free 0 ×
0 Ratings
216 Ratings
Et podràs sentir com un concursant més del “Fish & Chips” jugant al “Crazy Balls” amb la nova App del programa del Super3. La rapidesa i un bon nivell d’anglès són les habilitats que (...)
TV3 per a Google TV TV3 per a Google TV
Televisió de Catalunya
1.1 free 0 ×
0 Ratings
9 Ratings
L'aplicació que TV3 ha desenvolupat per a Google TV posa a l'abast dels usuaris els vídeos més destacats del dia al TV3alacarta, el llistat dels més vistos, una selecció de programes (...)