X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
You are here: All Android Apps » Android Apps by Developer "Televisió de Catalunya"

Android Apps by Developer "Televisió de Catalunya"

Apps Sort by:  In favorites AndroidPIT User Android Market
Esport3 Esport3
Televisió de Catalunya
2.0 free 9 ×
2 Ratings
1,303 Ratings
Esport3 és l'aplicació del portal d'esports de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio. Des d'aquesta aplicació podràs mirar en directe la programació d'Esport3: els partits de la (...)
La Marató La Marató
Televisió de Catalunya
2.1 free 0 ×
0 Ratings
352 Ratings
Descarrega't l'aplicació de La Marató de TV3 i segueix tot el que envolta aquest projecte solidari. Característiques de l’aplicació: * Podràs veure el programa en directe. * Els tweets (...)
Oh Happy Day Oh Happy Day
Televisió de Catalunya
1.1.6 free 0 ×
0 Ratings
104 Ratings
TV3 estrena, per primer cop, una aplicació per a mòbils que et permetrà rebre continguts exclusius durant l'emissió del programa "Oh Happy Day". És molt senzill: només cal que et (...)
324 324
Televisió de Catalunya
1.0.18 free 2 ×
0 Ratings
544 Ratings
324 per a Android és la millor manera d'estar informat a tot hora i des de qualsevol lloc. Amb aquesta aplicació podràs llegir les notícies del portal 324.cat, escoltar l'emissió de (...)
TV3 TV3
Televisió de Catalunya
2.2 free 3 ×
0 Ratings
2,670 Ratings
Des d’aquesta aplicació podràs mirar en directe el TV3CAT i el 3/24, recuperar els programes que no hagis pogut veure, saber en un tres i no res què faran a tots els canals de (...)
El gran dictat El gran dictat
Televisió de Catalunya
1.2.2 free 15 ×
0 Ratings
1,017 Ratings
Ets un addicte a la llengua? Doncs, desafia les teves habilitats lingüístiques i aprèn a destrossar una miqueta menys el català amb el joc d'"El gran dictat". L’aplicació inclou dues (...)
Super3 Super3
Televisió de Catalunya
1.5 free 13 ×
0 Ratings
549 Ratings
¡Con la app Super3, tendrás un mundo súper en tus manos! Un mundo para mirar, con los vídeos de las series y los programas principales del Super3. Un mundo para divertirte, con (...)
Fish & Chips Fish & Chips
Televisió de Catalunya
1.0 free 0 ×
0 Ratings
78 Ratings
Et podràs sentir com un concursant més del “Fish & Chips” jugant al “Crazy Balls” amb la nova App del programa del Super3. La rapidesa i un bon nivell d’anglès són les habilitats que (...)