Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up

Android Apps by Developer "Vodafone România"

Apps Sort by:  In favorites AndroidPIT User Android Market
Salvamont Salvamont
Vodafone România
2.0 free 0 ×
0 Ratings
818 Ratings
Salvamont este aplicatia oficiala a Asociatiei Nationala a Salvatorilor Montani din Romania (A.N.S.M.R.), realizata in parteneriat cu Vodafone Romania. Cu ajutorul ei afli cele mai (...)
MyVodafone MyVodafone
Vodafone România
2.0.8 free 0 ×
0 Ratings
3,663 Ratings
Descopera aplicatia MyVodafone pentru telefoane si tablete cu Android. Acum este mult mai usor sa afli informatii utile despre contul tau: 1. Afli costurile si consumul tau prin serviciul (...)
Smart Mom Smart Mom
Vodafone România
1.0 free 0 ×
0 Ratings
17 Ratings
Smart Mom este prima aplicatie pentru smartphone dedicata mamicilor la inceput de drum, prin care au acces la informatii utile si necesare atat pentru bebelus cat si pentru ele. (...)
Taste of Romania Taste of Romania
Vodafone România
1.0.2 free 0 ×
0 Ratings
26 Ratings
Descarca acum aplicatia si descopera povesti despre savoarea Romaniei. Adrian Hadean a creat impreuna cu Vodafone prima lui aplicatie mobila despre bucataria romaneasca prin (...)
Reputador Reputador
Vodafone România
1.5 free 1 ×
0 Ratings
1,536 Ratings
Fa-ti super-reputatie in bloc chiar si cand nu esti acasa! Descarca acum aplicatia si arata-le vecinilor cat de bine te distrezi. Trebuie doar sa iti sincronizezi telefonul cu calculatorul si (...)
Vodafone Meteo Vodafone Meteo
Vodafone România
3.3.1 free 0 ×
0 Ratings
492 Ratings
Vodafone Meteo aduce pe telefon informatii furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie despre starea actuala a vremii si prognoza pe urmatoarele trei zile, precum si (...)
Tonuri de asteptare Tonuri de asteptare
Vodafone România
1.0.2 free 0 ×
0 Ratings
68 Ratings
Serviciul Vodafone de tonuri de asteptare este disponibil şi sub forma unei aplicatii pentru Android, astfel activarea şi gestionarea tonurilor de aşteptare a devenit mult mai uşoara. Cu (...)
Vodafone FMS Vodafone FMS
Vodafone România
1.0.2 free 0 ×
0 Ratings
5 Ratings
Access simple functionality for your iTrack Fleet Monitoring System (FMS) account. With this mobile application you can view your vehicle’s current position, see them on the map and (...)