X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up

Android Apps by Developer "Vodafone România"

Apps Sort by:  In favorites AndroidPIT User Android Market
Salvamont Salvamont
Vodafone România
2.0 free 0 ×
0 Ratings
662 Ratings
Salvamont este aplicatia oficiala a Asociatiei Nationala a Salvatorilor Montani din Romania (A.N.S.M.R.), realizata in parteneriat cu Vodafone Romania. Cu ajutorul ei afli cele mai (...)
MyVodafone MyVodafone
Vodafone România
1.6.2 free 0 ×
0 Ratings
2,986 Ratings
Important! Pentru a folosi cele mai recente imbunatatiri aduse aplicatiei, ai nevoie de ultima versiune disponibila in Google Play. Descopera aplicatia MyVodafone pentru telefoane cu (...)
Vodafone la mondiale Vodafone la mondiale
Vodafone România
1.2 free 0 ×
0 Ratings
220 Ratings
Aplicatia “Vodafone la mondiale” iti aduce in timp real cele mai noi informatii privind rezultatele meciurilor in cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia si te tine in permanenta (...)
Călător în România Călător în România
Vodafone România
1.0.1 free 0 ×
0 Ratings
38 Ratings
Cu ocazia festivalului ANONIMUL 2013, Vodafone lanseaza aplicatia „Calator in Romania” prin intermediul careia poti afla lucruri inedite despre diverse locuri din tara. Aplicatia ofera, la (...)
Vodafone Meteo Vodafone Meteo
Vodafone România
3.1.2 free 0 ×
0 Ratings
356 Ratings
Vodafone Meteo aduce pe telefon informatii furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie despre starea actuala a vremii si prognoza pe urmatoarele trei zile, precum si (...)
Tonuri de asteptare Tonuri de asteptare
Vodafone România
1.0.1 free 0 ×
0 Ratings
44 Ratings
Serviciul Vodafone de tonuri de asteptare este disponibil acum si sub forma unei aplicatii pentru Android, astfel activarea si gestionarea tonurilor de asteptare a devenit mult mai usoara. (...)
Reputador Reputador
Vodafone România
1.4 free 1 ×
0 Ratings
0 Ratings
Fa-ti super-reputatie in bloc chiar si cand nu esti acasa! Descarca acum aplicatia si arata-le vecinilor cat de bine te distrezi. Trebuie doar sa iti sincronizezi telefonul cu calculatorul si (...)
Beautiful Romania Remix Beautiful Romania Remix
Vodafone România
1.0.1 free 0 ×
0 Ratings
0 Ratings
Pe 27 iulie, in Piata George Enescu, va avea loc show-ul de muzica si proiectii Beautiful Romania Remix. Inainte de formatia Zdob si Zdub, cu ajutorul aplicatiei Beautiful Romania (...)
Smart Mom Smart Mom
Vodafone România
1.0 free 0 ×
0 Ratings
0 Ratings
Smart Mom este prima aplicatie pentru smartphone dedicata mamicilor la inceput de drum, prin care au acces la informatii utile si necesare atat pentru bebelus cat si pentru ele. (...)
Vodafone FMS Vodafone FMS
Vodafone România
1.0.2 free 0 ×
0 Ratings
0 Ratings
Access simple functionality for your iTrack Fleet Monitoring System (FMS) account. With this mobile application you can view your vehicle’s current position, see them on the map and (...)