Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up

Android Apps by Developer "aFrogleap BV"

Apps Sort by:  In favorites AndroidPIT User Android Market
Voor de Jeugd Voor de Jeugd
aFrogleap BV
1.0.3 free 0 ×
0 Ratings
1 Rating
De ‘Voor de Jeugd Dag’ is op maandag 27 oktober 2014 in de Westergasfabriek te Amsterdam. Het Transitiebureau Jeugd heeft deze festivalapp speciaal ontwikkeld om u effectief en (...)
Slim Parkeren Slim Parkeren
aFrogleap BV
1.1.1 free 0 ×
0 Ratings
9 Ratings
Parkeren in Maastricht is vaak niet makkelijk. Op piekdagen zijn er veel automobilisten die een parkeerplek zoeken. Ook als je de stad kent, is het fijn om makkelijk en snel te kunnen (...)
That's the Question That's the Question
aFrogleap BV
1.0.1 free 0 ×
0 Ratings
3 Ratings
Bent u constant op zoek naar de antwoorden op de vragen des levens? Vragen zoals: hebben de treinen vertraging? Is het rokjesweer? Of is het al lunchtijd? Vanaf nu hoeft u niet (...)
VNG-congres VNG-congres
aFrogleap BV
1.1.1 free 0 ×
0 Ratings
2 Ratings
Het VNG-Jaarcongres vindt dit jaar plaats op 17 en 18 juni 2014 in de Drechtsteden. Uitvoeringskracht van gemeenten staat centraal. Jaarlijks nemen er circa 3.000 lokale bestuurders (...)
CampingApp Nederlands CampingApp Nederlands
aFrogleap BV
1.6.3 free 2 ×
0 Ratings
118 Ratings
VIND GRATIS BIJNA 7900 CAMPINGS De app is uitgebreid tot 7.900 campings en maakt gebruik van locatie bepaling. Op de kaart kun je daardoor álle campings in je nabije (...)
Zorg en Zekerheid Zorg en Zekerheid
aFrogleap BV
1.1.3 free 0 ×
0 Ratings
34 Ratings
Dichtbij werkt beter! Met deze app kan Zorg en Zekerheid u als verzekerde nog beter informeren over onderwerpen die u belangrijk vindt. De belangrijkste functies van de app: - (...)
BulkMelden BulkMelden
aFrogleap BV
1.0.2 free 0 ×
0 Ratings
4 Ratings
Een hulpmiddel voor de moderne binnenvaartondernemer. Vrijwillig melden van bulkladingen aan Rijkswaterstaat en informatie over de vaarweg in één handige applicatie! Let op: deze (...)
FietstossWerk FietstossWerk
aFrogleap BV
1.0.1 free 0 ×
0 Ratings
2 Ratings
Fiets tussen 3 en 12 oktober met je team zoveel mogelijk woon-werk en werk-werk kilometers bij elkaar. En win leuke prijzen voor het hele bedrijf! Met deze app kun je heel (...)
Philips Employee Video App Philips Employee Video App
aFrogleap BV
1.0.1 free 0 ×
0 Ratings
2 Ratings
The new Employee Video App allows Philips employees to record videos and share these directly on Connect Us in three easy steps from their phones. The App is designed to collect (...)