X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
You are here: All Android Apps » Android Apps by Developer DawaTools

Android Apps by Developer DawaTools

Apps Sort by:  In favorites AndroidPIT User Android Market
Takvimi - Shqip Takvimi - Shqip
DawaTools
4.3.4 free 6 ×
0 Ratings
1,162 Ratings
Takvimi për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi (Ulqin).
Hadithet e Buhariut Hadithet e Buhariut
DawaTools
1.1 free 0 ×
0 Ratings
58 Ratings
Hadithet e Buhariut te ndara ne kapituj. Perkthimi nga AITC.
40 Hadithet e Neveviut 40 Hadithet e Neveviut
DawaTools
1.2 free 1 ×
0 Ratings
33 Ratings
40 Hadithet e Imam Neveviut për Android - 40 Hadithet me tekst arabisht dhe shqip - Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek hadithi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin shqip (...)
Kurani shqip Kurani shqip
DawaTools
2.8 free 3 ×
0 Ratings
783 Ratings
- Aplikacion i Kuranit të madhërishëm falas. Përktheu kuptimet e tij nga gjuha arabe: Prof. Hasan I. Nahi. Përgatiti për botim: Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam Tiranë, (...)
Mburoja e Muslimanit Mburoja e Muslimanit
DawaTools
1.3 free 3 ×
1 Rating
707 Ratings
Mburoja e Muslimanit për Android - Ndarja e lutjeve në kaptina - Kërkimi i kaptinave të caktuara - Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek kaptina dhe vendi ku gjendet ajo fjalë (...)
Radio Pendimi Radio Pendimi
DawaTools
1.1 free 4 ×
0 Ratings
109 Ratings
Radio Pendimi Aplikacion per Android i cili mundeson degjimin e Radio Pendimit direkt nga mobili.