X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
You are here: All Android Apps » Android Apps by Developer om3trix

Android Apps by Developer om3trix

Apps Sort by:  In favorites AndroidPIT User Android Market
Akciza per Vetura Akciza per Vetura
om3trix
1.1 free 1 ×
0 Ratings
6 Ratings
Ky është aplikacion i cili bën llogaritjen e taksave për zhdoganimin e veturës e cila importohet në KOSOVË. Duhet plotesuar Vlerën, Vitin e Veturës dhe Vëllimin. - Nëse vendosni të (...)
Positive Gold Radio Positive Gold Radio
om3trix
1.4.2 free 0 ×
0 Ratings
11 Ratings
Positive Gold Fm 101.7 (Prishtina - KOSOVO) brings the most beautiful music from the 80’s. Where the GOOD music lives! Positive Gold Radio brings the best of music from last 50 (...)
Due Date & Ovulation Due Date & Ovulation
om3trix
1.0 free 1 ×
0 Ratings
1 Rating
Simple Due Date and Ovulation calculator. In only 3 simple clicks you can: - Easyli find out when your little one is due. - When ends your first and second trimester. - Conception date. (...)
Emra Shqip Emra Shqip
om3trix
1.2 free 0 ×
0 Ratings
44 Ratings
Nëse keni probleme për të vendosur emrin e foshnjes suaj, ky aplikacion ju ndihmon të bëni zgjedhjen e duhur. Emra shqip. Zgjedhni emrin për foshnjen tuaj në mesin e më shumë se (...)
100 Vjet Shtet 100 Vjet Shtet
om3trix
1.5 free 0 ×
1 Rating
112 Ratings
Aplikacioni "100 VJET SHTET" për nderë të 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë dhe tërë kombit shqiptar. Aplikacioni është i organizuar në formë enciklopedie dhe ka për qëllim (...)
Lahuta e Malsisë Lahuta e Malsisë
om3trix
1.0 free 0 ×
0 Ratings
33 Ratings
Vepra e madhe e shkrimtarit të madh shqipëtar. Lahuta e Malsisë nga Gjergj Fishta edhe në verzionin elektronik per platformën Android. Ky aplikacion eshte punuar vullnetarisht dhe (...)