google play stops before fully opening

  • Replies:4
  • OpenNot stickiedUnanswered

Deactivated Account

Jun 4, 2012 1:56:59 AM via App

A' grey hair' making problem as stated above...,"googleplay store stopped unexpectedly" ..then told to FORCE CLOSE.
What is causing this problem, please and how to fix it ...tablet is SUPER PAD V10 'VIMICO generic-vortex.

— modified on Jun 4, 2012 2:01:13 AM

Deactivated Account

Jun 16, 2012 11:02:00 AM via App

Eric....checked what you discribed and found no googleplay or android market installed...I've been 'stitched up!' by chinagrabber.com, their site has now disappeared from the Net.
Can Google Play be installed on my Tablet..a FlyTouch 8,,(I've been told 'iBex' is its real Make name).

I'm retired and totally stumped !!

cheers
Alec

Jul 13, 2012 10:38:18 AM via Website

I got problem for downloading app from Google Play these days.
Whenever I click "accept and download" in Google Play, it shows "waiting for network" all the time!! :O(
I have cleared history data & cache in Google Play,and I am pretty sure there is no problem with my network, since I use internet-pass-through mode, all other apps in my device works perfectly, even without any problem to purchase and install app via AndroidPIT App Center!
I am wondering if there is any conflict after using AndroidPIT App Center.
Anyone got the same problem?

Jul 16, 2012 8:10:42 AM via Website

Wesley Sha
I got problem for downloading app from Google Play these days.
Whenever I click "accept and download" in Google Play, it shows "waiting for network" all the time!! :O(
I have cleared history data & cache in Google Play,and I am pretty sure there is no problem with my network, since I use internet-pass-through mode, all other apps in my device works perfectly, even without any problem to purchase and install app via AndroidPIT App Center!
I am wondering if there is any conflict after using AndroidPIT App Center.
Anyone got the same problem?

Please ignore my previous post about the quote message.
The "conflict" problem has been resolved, though I have no idea how it get fixed! :grin: