This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. OK

Balkan Web

  • Description

    BalkanWeb, që nga krijimi i saj në shkurt të vitit 2000, është faqja kryesore e lajmeve për Shqipërinë, e cila i përcjell lajmet me foto dhe video në kohë reale. Mbulon me lajme të gjithë shqipërinë dhe rajonin, ajo i përfshin të gjitha ...Read more

App Questions

Do you have a question about this app?

Top Apps

App Details

  • UPDATED ON:
  • SIZE 3,040,870
  • INSTALLATIONS: 10,000 - 50,000
  • LATEST VERSION: 2.1
  • REQUIRED ANDROID VERSION: 2.1 and up

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info

Got it!