This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. OK

Kurani shqip

 • Description

  - Aplikacion i Kuranit të madhërishëm falas. Përktheu kuptimet e tij nga gjuha arabe: Prof. Hasan I. Nahi.
  Përgatiti për botim: Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam
  Tiranë, 2006
  Kaptinat paraqiten me vargjet origjinale ...Read more

App Questions

Do you have a question about this app?

Top Apps

App Details

 • UPDATED ON:
 • SIZE 33,554,432
 • INSTALLATIONS: 100,000 - 500,000
 • LATEST VERSION: 2.8
 • REQUIRED ANDROID VERSION: 2.2 and up
 • Permissions
 • SYSTEM TOOLS
  • prevent phone from sleeping
   Allows an application to prevent the phone from going to sleep.
 • HARDWARE CONTROLS
  • control vibration alert
   Allows the application to control the vibration alert.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info

Got it!