This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. OK

Lahuta e Malsisë

 • Description

  Vepra e madhe e shkrimtarit të madh shqipëtar.
  Lahuta e Malsisë nga Gjergj Fishta edhe në verzionin elektronik per platformën Android.
  Ky aplikacion eshte punuar vullnetarisht dhe me qellim te perhapjes edhe në formën elektronike te vepres ...Read more

App Questions

Do you have a question about this app?

Top Apps

App Details

 • UPDATED ON:
 • SIZE 992,256
 • INSTALLATIONS: 10,000 - 50,000
 • LATEST VERSION: 1.0
 • REQUIRED ANDROID VERSION: 2.2 and up
 • Permissions
 • NETWORK COMMUNICATION
  • full Internet access
   Allows an application to create network sockets.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info

Got it!