This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. OK

Namazi - Shqip

 • Description

  Namazi është aplikacion i cili ju jap njohuri se si të falemi , se cila është koha e duhur që duhet t'ju drejtohem Allahut. Gjithashtu në këtë aplikacion ju mundësohet të orientoheni ka kibla me anë të busulles , dhe njëkohesish mund ta shfletoni ...Read more

App Questions

Do you have a question about this app?

Top Apps

App Details

 • UPDATED ON:
 • SIZE 4,299,161
 • INSTALLATIONS: 100,000 - 500,000
 • LATEST VERSION: 3.2
 • REQUIRED ANDROID VERSION: 2.1 and up
 • Permissions
 • NETWORK COMMUNICATION
  • full Internet access
   Allows an application to create network sockets.
  • view network state
   Allows an application to view the state of all networks.
 • SYSTEM TOOLS
  • prevent phone from sleeping
   Allows an application to prevent the phone from going to sleep.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info

Got it!