Samsung Galaxy S4 — Sound on videos

  • Replies:9
  • OpenNot stickiedUnanswered
  • Forum posts: 5

Mar 12, 2014, 2:10:10 AM via Website

I recently took some videos and when playing them back the sound was fine but now when I play one there is no sound anymore when there was before can anyone help plse ?

Reply
  • Forum posts: 5

Mar 12, 2014, 10:08:33 AM via Website

I was using mx player which played it a few times perfectly then when I tried yesterday it wouldn't work .... Pictures there but no sound ?

Reply
  • Forum posts: 5

Mar 12, 2014, 10:25:28 AM via App

Yeah tried that and nothing tried using bs player and it's the same player other videos but not this one that's worked before which is strange lol

Reply
  • Forum posts: 1,116

Mar 12, 2014, 10:47:40 AM via Website

Hey Michael,

Here are some options I can suggest:

  • Some mkv's have multiple audio channels, click on the musical note icon in the upper right while playing your video to try another channel.
  • Try an alternate player, like BS Player.
  • If it is a .mkv file, convert it to mp4 using Handbrake.
  • turn on S/W audio under the decoder setting

Hopefully one of these will work for you! :)

Reply
  • Forum posts: 5

Mar 12, 2014, 10:53:41 AM via App

I've already tried 2 other players and it's the same in the video details it says it's a mp4 file already also I have tried the music note and switched from hw to sw and hw+ and still no sound when there was before just baffles me lol

Reply
Recommended articles