Motorola Moto G 4G — 4G not working after factory reset

  • Replies:7
  • OpenNot stickiedUnanswered
  • Forum posts: 3

May 17, 2018, 11:23:16 AM via Website

Can anyone help? For a few months I have been having issues with my MotoG4 not connecting to my cars bluetooth I finally cured this after doing a factory reset of the phone. Only problem is now my 4G is not working, in fact I don't appear to have any mobile data connection. I have gone into the settings and mobile data is supposedly turned on and registered to my providers network but no joy.

Reply
  • Forum posts: 417

May 17, 2018, 11:53:16 AM via Website

If you recieved 4g in a update it may take a little time for that update to be reinstalled after the reset!
It might also be a good idea to CALL your carrier and ask them about your 4g signal.

Helpful?
Reply
  • Forum posts: 3

Jun 3, 2018, 7:34:45 PM via Website

Thanks James.

Why oh why do I post these questions then decide to look on carriers website for help?

Turns out I needed all the 4G settings resending to my phone. Works perfectly again now.
I had it working an hour after posting the question.

Helpful?
Reply
  • Forum posts: 3

Jun 3, 2018, 7:37:49 PM via Website

Thanks Lindsay

Case of me panicking. I decided after I had submitted the question to look on Sky''s website for help. Turns out I needed 4G settings resending to my phone.

Helpful?
Reply
  • Forum posts: 417

Jun 4, 2018, 12:31:46 AM via Website

Nick
Happy i could help!
Take care!

Helpful?
Reply
  • Forum posts: 1

Jun 4, 2018, 4:27:47 AM via Website

Hope your problem can get solved.

Helpful?
Reply
  • Forum posts: 15

Jun 4, 2018, 4:42:57 AM via Website

Hi. It is much better to contact your phone carrier so that it can solve the problem easily.

Helpful?
Reply

Recommended articles