App not responding on hardware device in android studio

  • Replies:13
  • OpenNot stickiedAnswered
  • Forum posts: 5

Aug 26, 2016 10:30:46 PM via Website

I did all the stuff like

debugging enabled `

and even generated apk and tried to run on samsung galaxy s3

The Problem i believe lies in any configuration necessary for running on hardware device which i haven't enabled

  • Forum posts: 5

Aug 27, 2016 8:14:54 AM via Website

I have already enabled it.
The problem is not that device isn't working. Device is connected perfectly but whenever i run the app it doesn't respond

  • Forum posts: 71

Aug 27, 2016 1:21:04 PM via Website

Did you check it in your virtual device?(cool)

  • Forum posts: 5

Aug 27, 2016 2:07:56 PM via Website

it worked perfectly in the emulator

  • Forum posts: 5

Aug 28, 2016 6:41:01 AM via Website

well I do have a security app but the point is i tried on another mobile(of samsung) and it didn't work.I even tried to install the app via apk but even then it shows not responding.I definitely believe that I haven't enabled some config in AndroidStudio coz. I have done everything by the book and it ain't workin' on any device i've connected

  • Forum posts: 26

Aug 29, 2016 11:26:37 AM via Website

Bro reset your mobile, may be it solves your problem. Many times our mobile got stuck from apps etc then it want to be refresh.

  • Forum posts: 16

Aug 30, 2016 9:01:23 AM via Website

I was having the issue. I will try your fix to the problem

  • Forum posts: 207

Aug 30, 2016 10:26:11 AM via Website

Although all the provided solution you tried so do one thing more.

1: Delete you bin folder from application structure then clean and build the app.

2: Check whether you can run your application through the IDE i.e. android studio.

3: If yes than copy the apk from bin folder and check in hardware device.

Note: Are you using the signed apk or unsigned apk ???? try with unsigned first point 3.

Let see this works or not :)

  • Forum posts: 16

Sep 7, 2016 5:16:51 AM via Website

Perhaps you could see the information posted in the Logcat? Maybe it will show you what's went wrong?

  • Forum posts: 79

Oct 6, 2016 1:49:39 PM via Website

well I do have a security application however the fact is i attempted on another mobile(of samsung) and it didn't work.I even attempted to introduce the application by means of apk yet and still, at the end of the day it indicates not responding.I certainly trust that I haven't empowered some config in AndroidStudio coz. I have done everything by the book and it ain't workin' on any gadget i've associated