X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Pola duše

(0)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
1.6 and up
INSTALLATIONS
5 - 10
PRICE
USD 4.94

Similar Apps

Top 5 Apps

QuickPic
(276,361)
free
Mr Flap
(76,681)
free

More from this developer

Description

"Zašto ja u ljubavi nemam sreće?", pitanje je na koje odgovor traži lepa i zaljubljena Darinka u zagrljaju harizmatičnog oficira i špijuna Dimitrija Stojkovića.

Ona tada još ne zna da onog ko jednom ostane bez pola duše uzbuđuje samo onaj ko je takođe nema.

Roman Pola duše je istorijska melodrama koja će provesti čitaoce kroz vrtloge strasti i ljubavi glavnih junaka, ali i upoznati ih sa životom na Cetinju i u Beogradu krajem devetnaestog i početkom dvadesetog veka, vremenom kraljevskih intriga Petrovića, Obrenovića i Karađorđevića, otvaranja prvih ambasada, pozorišnih i bioskopskih predstava, balova, terena za golf, konjičkih trka, romansi, kafanskih lumpovanja i javnih kuća.
Dimitrije je vodio sa Darinkom ljubav kao kada slikar slika na velikom platnu, kao kada pijanista prebira po dirkama klavira, kao kada se vojnik vraća kući, kao kada talasi zapljuskuju hridi, kao da lepšu ispod sebe nije imao, kao da će nestati...

Posle savremene trilogije bestselera Zauvek u srcu, Sunce meni, sunce tebi i Ti si meni sve, Vesna Dedić Milojević nas u romanu Pola duše vraća u vreme između Berlinskog kongresa i Prvog svetskog rata i ispisuje najlepše stranice o posesivnosti i ljubomori, željama i iluzijama, praštanju i besmislu, licemernom i pravom roditeljstvu, prijateljstvu i koristoljublju... o dvoje ljudi koji bi posle razočaranja u prethodnim brakovima još jednom da veruju u sreću.

App Screenshots

Pola duše
Pola duše
Pola duše

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
0.0
(0)
Your rating:

Latest Community Comments