X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Mburoja e Muslimanit

(1,124)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
Varies with device
INSTALLATIONS
50,000 - 100,000
PRICE
FREE

Similar Apps

Top 5 Apps

Think
(81,776)
free

More from this developer

Takvimi - Shqip
(1,472)
free
Kurani shqip
(1,145)
free

Description

Mburoja e Muslimanit për Android

- Ndarja e lutjeve në kaptina
- Kërkimi i kaptinave të caktuara
- Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek kaptina dhe vendi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin latinisht , shqip dhe fusnote)
- Ruajtja e një kaptine ne listën e favoriteve
- Degjimi i recitimit te lutjeve ne gjuhen arabe
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

App Screenshots

Mburoja e Muslimanit
Mburoja e Muslimanit
Mburoja e Muslimanit
Mburoja e Muslimanit
Mburoja e Muslimanit
Mburoja e Muslimanit

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
4.8
(1,124)
Your rating:

Latest Community Comments