X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

iMMovator Cross Media Network

(0)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
2.2 and up
INSTALLATIONS
10 - 50
PRICE
FREE

Similar Apps

SSHelper
(106)
free

Top 5 Apps

VICE
(580)
free
QuickPic
(276,360)
free

More from this developer

Maido
(2)
free

Description

De iMMovator app is een verzameling van tijdens iMMovator activiteiten opgedane kennis over nieuwe ontwikkelingen in de media industrie. De informatie die tijdens onze evenementen, projecten en onderzoek is opgedaan wordt in deze app beschikbaar gesteld aan de hand van diverse publicaties. Zo zijn in de app de video’s, slides en verslagen te vinden van de Cross Media Cafés, het Mediapark Jaarcongres en de Media Future Week te vinden in de publicatie ‘Trends en Ontwikkelingen in crossmedia’. Maar ook andere publicaties, zoals de Cross Media Monitor zullen in de app gepubliceerd worden.
Bent u op zoek naar meer informatie over de laatste crossmediale ontwikkelingen, zoals tablets, 3D, Connected TV, nieuwe crossmediale formats of op zoek naar de laatste cijfers over de industrie? De iMMovator app biedt een schat aan informatie in de vorm van verslagen, video’s en presentaties over deze onderwerpen.

Over iMMovator
Het iMMovator Cross Media Network is een netwerkorganisatie die zich richt op het versterken van de crossmediasector met de nadruk op innovatie en economisch rendement. Daartoe organiseert iMMovator verschillende activiteiten. We brengen mensen bij elkaar tijdens events, delen en verspreiden kennis, doen zelf onderzoek en initiëren projecten.

App Screenshots

iMMovator Cross Media Network
iMMovator Cross Media Network
iMMovator Cross Media Network
iMMovator Cross Media Network

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
0.0
(0)
Your rating:

Latest Community Comments