X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Lux Taxi

(47)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
2.2 and up
INSTALLATIONS
1,000 - 5,000
PRICE
FREE

Similar Apps

Hailo
(18,051)
free
Tappsi - Safe Taxi
(13,814)
free

Top 5 Apps

More from this developer

Description

Lux Taxi este prima companie de taxi din Iasi care utilizeaza mijloace digitale pentru a raspunde nevoilor clientului sau.

Compania de taximetrie Lux Taxi a fost infiintata si furnizeaza servicii taxi online si telefonice de la 1 octombrie 1999, inital sub un alt numar de telefon. Din anul 2004, am inceput cu un parc de 133 de masini si un nou numar de telefon, data la care au aparut si modificari majore in structura firmei. Primii ani de activitate ne-au schimbat optica in ceea ce priveste stilul de management pentru o mai buna tratare a clientilor atat in relatia cu dispeceratul, cat si direct cu taximetristul.

Soferii nostri lucreaza dupa norme stricte de calitate a serviciilor si comportament, fiecare sofer fiind atestat, corect si manierat. Cuvantul de ordine pentru tot acest colectiv este SERIOZITATE. In prezent, Compania Lux Taxi este intr-o continua dezvoltare tocmai pentru a face fata cererilor din ce in ce mai mari. Dispunem de 310 de taximetre cu statie de emisie-receptie ce pot fi apelate non-stop prin intermediul a 10 dispecere.

App Screenshots

Lux Taxi
Lux Taxi
Lux Taxi
Lux Taxi
Lux Taxi

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
3.8
(47)
Your rating:

Latest Community Comments