X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Хороскоп Плюс

(597)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
2.3.3 and up
INSTALLATIONS
50,000 - 100,000
PRICE
FREE

Similar Apps

Horoscope
(351,883)
free
My Horoscope
(292,077)
free

Top 5 Apps

Think
(81,776)
free
VICE
(580)
free

More from this developer

Description

Хороскоп Плюс дешифратор на ЕГН, хороскоп (оракул), гледане на кафе, състояние за деня, календар на именните дни, съновник, любовен метър и магическа топка в едно. Подобно е приложението "z-info". Показва ви района, дата на раждане, зодия, пол на човека, както и доста обемна информация за зодията и нейните специфики. Програмата е изцяло на български език. Сега е добавена и възможност за проверка на хороскопа за живота и спецификацийте на зодията ви, без нужда от въвеждане на ЕГН, както и магическа топка (magic 8 ball), на която може да задавате въпросите си. Добавена е и възможност за гледане на кафе. Просто кликате чашата и ви се пада късмет от дъното на кафената утайка. Добавени са звезди указващи дневният ви късмет. Проверявайте всеки ден, да научите кои области ще са ви най-успешни. В последната версия има добавен и календар по месеци, за повечето имена и деня, на който празнуват. Приложението разполага и със съновник. Просто въвеждате нещо, което сте сънували и приложението казва какво означава това. Сега е представена и нова опция - любовен метър. Въвеждате мъжко и женско име, и програмата ви показва тяхната съвместимост. Забавлявайте се!

ЕГН-то не се използва за никаква друга цел освен за вземане на информация за дата на раждане, пол и област на човек. Разрешението за интернет на приложението е единствено с цел показване на рекламен банер, и по никакъв начин не застрашава личната ви инфромация. В програмата никъде не се изполва ЕГН-то като цял номер, а всяка цифра поотделно. Повече информация може да видите в сайта на Гражданска Регистрация и Административно Обслужване. Там са описани значенията на всяка цифра от ЕГН-то и програмата по никакъв друг начин не използва идентичността ви.

Въвеждането на ЕГН не е задължително, за нормалното използване на програмата.

Разрешението за интернет е единствено с цел показване на рекламен банер в самото приложение.

Спецификите на зодиите са събирани от свободното интернет пространство и по никакъв начин разработчика не държи правата над тях. Ако има проблеми с някой лиценз, моля свържете се с e-mail на разработчика за да бъде поправена грешката.

App Screenshots

Хороскоп Плюс
Хороскоп Плюс
Хороскоп Плюс
Хороскоп Плюс
Хороскоп Плюс
Хороскоп Плюс
Хороскоп Плюс
Хороскоп Плюс
Хороскоп Плюс

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
4.2
(597)
Your rating:

Latest Community Comments