X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Viinikoodi

(36)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
1.5 and up
INSTALLATIONS
5,000 - 10,000
PRICE
FREE

Similar Apps

ekoodi
(51)
free

Top 5 Apps

More from this developer

Description

Viinikoodi on viivakoodinlukija, jolla on mahdollista selvittää lisätietoja Alkossa myytävistä tuotteista. Viinikoodi-ohjelmalla luetaan viinin viivakoodi, minkä jälkeen ohjelma näyttää viinin tiedot kuten hinnan, rypäleen ja viinin luonnehdinnan.

Viinikoodi-ohjelmalla voit myös arvioda ja kirjoittaa viinistä omat muistiinpanot, jotka ohjelma osaa tallentaa. Viinin tiedot voit lähettää helposti kavereille ja ohjelmasta pääsee myös Alkon sivuille lukemaan lisää tietoa viinistä.

Jos tuotteen viivakoodia ei ole tiedossa, ohjelma kysyy viinin Alkon tuotekoodia. Tämä auttaa jatkossa löytämään tuotteen lisätiedot automaattisesti.

Jos haluaisit tarjota kiinnostavaa viineihin liittyvää lisätietoa Viinikoodi-ohjelman yhteydessä, ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen jaakko.rajaniemi@gmail.com. Tälläistä lisätietoa voisi olla esim. asiantuntijoiden tai yhteisöjen viiniarviot tai yleistä lisätietoa viineistä.

Viinikoodin ohjelmisto on avointa ja se pohjautuu ZXing-koodiin. Koodi löytyy osoitteesta http://gitorious.org/viinikoodi.

App Screenshots

Viinikoodi
Viinikoodi
Viinikoodi

Video

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
3.5
(36)
Your rating:

Latest Community Comments