X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Namazi - Shqip

(1,233)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
2.1 and up
INSTALLATIONS
50,000 - 100,000
PRICE
FREE

Similar Apps

Takvimi - Shqip
(1,472)
free
Kurani shqip
(1,145)
free

Top 5 Apps

More from this developer

Description

Namazi është aplikacion i cili ju jap njohuri se si të falemi , se cila është koha e duhur që duhet t'ju drejtohem Allahut. Gjithashtu në këtë aplikacion ju mundësohet të orientoheni ka kibla me anë të busulles , dhe njëkohesish mund ta shfletoni librin e madherishem Kurani prandajë ku do që jeni mund ta keni këtë .

Vrejtje : Drejtimi ka kibla eshte vetem per Kosovë.
Diaspora: se shpejti do ta punojm kiblen , takvimin edhe per te gjitha vendet e botes dhe do te vijm edhe ne gjuhet tjera.


Shpresojmë të jeni të kënaqur me këtë aplikacion por gjithashtu ne shpresojmë që ju të mos nguroni për çfarë do kërkese dhe deshire që ju e keni ta shprehni , ne jemi për plotësimin dhe përmbushjen e kërkesave tuaja andaj na kontaktoni në email adresen dardan.bala@gmail.com.

App Screenshots

Namazi - Shqip
Namazi - Shqip
Namazi - Shqip
Namazi - Shqip
Namazi - Shqip
Namazi - Shqip
Namazi - Shqip
Namazi - Shqip

Video

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
4.7
(1,233)
Your rating:

Latest Community Comments