X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

MKBroevi

(60)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
2.1 and up
INSTALLATIONS
5,000 - 10,000
PRICE
FREE

Similar Apps

Е-тикет
(235)
free

Top 5 Apps

Yelp
(143,681)
free

More from this developer

Hangman
(5)
free

Description

If you don't have Macedonian phone numbers in your contact lists, there is no need to install this application.

Апликацијата го соопштува името на операторот кога правите повик кон македонски телефонски број, кој е внесен во вашите контакти. Покрај тоа се генерира листа од времетраењето на вашите разговори, групирани според операторите. Врз основа на ова може да донесете заклучок дали се наоѓате на вистинскиот оператор, или има потреба да го промените(на пр. ако правите најмногу повици кон оператор различен од оној на кој припаѓа вашиот телефонски број).

При првото стартување на аплиакцијата потребно е да направите синхронизација. При синхронизација, се користи интернет врска и се превземаат информаци од сервисот на АЕК (www.aek.mk - Преносливост на броеви). Интернет врската НЕ е потребна при користење на останатите услуги во аплиакцијата.

App Screenshots

MKBroevi
MKBroevi

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
3.9
(60)
Your rating:

Latest Community Comments