X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Salvamont

(69)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
2.2 and up
INSTALLATIONS
5,000 - 10,000
PRICE
FREE

Similar Apps

Top 5 Apps

2048
(138,408)
free
Ski Jumping 12 Free
(17,643)
free
SoundHound
(358,718)
free

More from this developer

Description

Salvamont este aplicatia oficiala a Asociatiei Nationala a Salvatorilor Montani din Romania (A.N.S.M.R.), realizata in parteneriat cu Vodafone Romania.

Cu ajutorul ei afli cele mai importante avertismente montane, poti planifica din timp excursiile cu ajutorul Dispeceratului Salvamont si ai pe telefon cele mai noi informatii despre starea vremii, traseele montane, contactele si locatiile cabanelor si partiilor din intreaga tara.

In plus, in sectiunea SOS ai la dispozitie un serviciu de localizare a pozitiei telefonului, prin care poate notifica in timp real dispeceratul Salvamont despre traseul si coordonatele tale, altitudinea si chiar si nivelul bateriei telefonului.
Serviciul este recomandat tuturor celor care calatoresc pe munte in vreme dificila sau pe trasee necunoscute, echipa Salvamont putand astfel monitoriza numarul turistilor care se afla in zone de risc, iar in cazul in care acestia apeleaza de urgenta dispeceratul, pozitia lor poate fi foarte usor gasita, reducand extrem de mult timpul de localizare si salvare.

Clientii Vodafone utilizatori ai serviciului Internet pe Mobil beneficiaza si de trafic de date gratuit asociat utilizarii aplicatiei.

App Screenshots

Salvamont
Salvamont
Salvamont
Salvamont
Salvamont
Salvamont
Salvamont
Salvamont

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
4.7
(69)
Your rating:

Latest Community Comments