X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

40 Hadithet e Neveviut

(33)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
Varies with device
INSTALLATIONS
1,000 - 5,000
PRICE
FREE

Similar Apps

Top 5 Apps

2048
(126,496)
free
Zite
(6,458)
free

More from this developer

Takvimi - Shqip
(1,162)
free
Kurani shqip
(783)
free

Description

40 Hadithet e Imam Neveviut për Android

- 40 Hadithet me tekst arabisht dhe shqip
- Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek hadithi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin shqip dhe fusnote)
- Ruajtja e një hadithi në listën e favoriteve
- Degjimi i recitimit të hadithit në gjuhën arabe
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

App Screenshots

40 Hadithet e Neveviut
40 Hadithet e Neveviut
40 Hadithet e Neveviut
40 Hadithet e Neveviut
40 Hadithet e Neveviut
40 Hadithet e Neveviut

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
4.8
(33)
Your rating:

Latest Community Comments