X

Sign in

Sign in to confirm

Have you forgotten your password?

... or login with Facebook:

Don't have an AndroidPIT account yet? Sign up
Icon

Red Vožnje

(301)
About this app:Show more
ANDROID VERSION
2.2 and up
INSTALLATIONS
10,000 - 50,000
PRICE
FREE

Similar Apps

HZnet
(874)
free

Top 5 Apps

IFTTT
(25,631)
free

More from this developer

Description

★ ★ ★ Aplikacija Red Vožnje Polazak.com sajta omogućuje detaljnu pretragu redova vožnje na jednostavan način i uz pregledan interfejs.

Način korišćenja aplikacije: Na glavnoj strani aplikacije unesite polaznu i dolaznu stanicu, odnosno krajnju destinaciju kao i datum i vreme polaska. Na osnovu traženog zahteva, na ekranu se pojavljuje broj polazaka sa početne stranice za uneto vreme i datum, zatim vreme dolaska na željenu destinaciju, presedanje (ukoliko postoji za unetu relaciju) i naziv prevoznika. Klikom na određeni polazak korisnik je u mogućnosti da vidi detaljan prikaz svih usputnih stanica, a samim klikom na naziv prevoznika korisnik se preusmerava na info stranicu prevoznika.

Podstranica Prevoznici sadrži kontakt informacije svih prevoznika koji raspolažu registrovanim redovima vožnje za obavljanje međugradskog prevoza u Srbiji. Klikom na ikonu željenog prevoznika odnosno unošenjem naziva prevoznika u pretraživač otvara se info stranica izabranog prevoznika sa njegovim osnovnim podacima- broj telefona, e-mail, web adresa, itd. Podaci su aktivni, što znači da su korisnici u mogućnosti da neposredno sa info stranice prevoznika iniciraju poziv, šalju e-mail ili otvaraju zvaničnu web stranicu prevoznika.

Aplikacija podržava srpski jezik.

App Screenshots

Red Vožnje
Red Vožnje
Red Vožnje
Red Vožnje
Red Vožnje
Red Vožnje

Test review and rating

We havenʼt tested this Android app yet.
Request a test report now!

User Reviews

Average rating
4.4
(301)
Your rating:

Latest Community Comments